Vi bruker cookies
(som alle andre)
Du skjønner greia. Vi samler ikke inn mer data enn vi trenger for å forbedre nettsiden, og ingenting kan knyttes tilbake til deg ☺️
Artikler

5 grunner til å velge Skyworker

  1. Brukervennlig
  2. Moderne sky-teknologi
  3. Fremoverlent leverandør
  4. Alt på samme sted
  5. Kommende moduler og funksjoner

1. Brukervennlig løsning

Alle som har jobbet i eller med et IT system eller en app på mobilen, vet hvor viktig brukervennlighet og brukeropplevelse er. 

"Design is everything"  Steve Jobs.

Digitaliseringsdirektoratet henviser til det som sitt første arkitektur-prinsipp. Digitaliseringsdirektoratets arkitektur-prinsipp 1: Ta utgangspunkt i brukernes behov.

I selskapet som står bak utviklingen av Skyworker, har vi samlet flere ledende eksperter på sine områder innen arkitektur og design, og har som vår misjon å lage brukervennlige applikasjoner. Så langt har vi fått meget gode tilbakemeldinger om brukervennligheten.

 "Vi trengte ikke gjennomføre opplæring. Brukerne bare forsto det med en gang." Trøhaugen, Elektro Fiber AS

2. Moderne sky-teknologi

Skyworker er en helt ny plattform, bygget på moderne sky-teknologi. 

Med ledende kompetanse på moderne teknologi og skytjenester kan du være trygg på å alltid ha det nyeste av det nyeste tilgjengelig. Med mulighetene i skyen kan vi levere en løsning som kontinuerlig oppdateres med ny funksjonalitet og leverer verdi raskere enn konkurrerende løsninger. 

3. Fremoverlent leverandør

Som leverandør av Skyworker er vi meget motivert til å fortsette å utvikle plattformen videre, og prioriterer fortløpende ønsker fra våre eksisterende kunder. 

Fordelen med å eie og levere på vår egen plattform, er at vi har friheten til å prioritere alle oppgraderinger sammen med våre kunder. Som kunde kan du enkelt forespørre funksjonalitet som du har behov for. Hvis funksjonaliteten som ønskes allerede er i veikartet for utviklingen av Skyworker, har vi muligheten til å fortløpende omprioritere. 

Ved behov for integrasjon med ERP, regnskapssystem eller utvikling av relaterte applikasjoner bistår vi gjerne med vår kompetanse og utvikling på forespørsel. 

4. Alt på samme sted

Med Skyworker får både prosjektleder og feltarbeider full oversikt over alt fra prosjekt/oppdrag, oppgaver, sjekklister, dokumenter, HMS, chat mm. i en og samme brukervennlige løsning. 

Bare det å fortløpende føre timer, har aldri vært lettere. Med Skyworker sin integrerte Machine Learning/AI modul som fortløpende analyserer brukeres data og generer forslag til timeføring, kan brukere føre timer med to klikk. 

5. Kommende moduler og funksjoner

Skyworker utvikles fortløpende basert på våre kunders ønsker og tilbakemeldinger. Parallelt utvikler vi også flere moduler og funksjoner. Fremover kommer blant annet kundeportal, digital befaring, CRM light, integrasjoner og en rekke nye moduler og funksjoner. 

Vil du vite mer?

Del med andre

Fra 399,- per bruker per måned

Ingen skjulte kostnader. Tilgang til all funksjonalitet.