Vi bruker cookies
(som alle andre)
Du skjønner greia. Vi samler ikke inn mer data enn vi trenger for å forbedre nettsiden, og ingenting kan knyttes tilbake til deg ☺️

Vi kan gjøre en forskjell i din arbeidshverdag

Inspirasjonen til Skyworker kom fra arbeidet med en kunde som trengte hjelp til å utvikle en app for deres feltarbeidere. Den nåværende løsningen var manuell og basert på papir, og selskapet ønsket å effektivisere driften.

Kunden ønsket å integrere seg med en global plattformleverandør, men prosessen for å nå dette målet ble komplisert og svært kostbar.

Dette fikk oss til å tenke. Kan vi gå inn i bransjer som trenger hjelp med digitalisering og designe programvare som gir rask verdi, er enkel å bruke og har en fornuftig pris?

Svaret er ja. Med vårt team, vår erfaring og vår kompetanse kan vi utgjøre en forskjell. Med Google Cloud som teknologiplattform er Skyworker i stand til å levere funksjonalitet raskt, basert på stadig endrende markedsforhold og behov.Dagens forretningsklima tilsier at de som overlever og vinner kunder er de som kan tilpasse seg endringer.

Skyworker er på markedet for å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å bli mer effektive og moderne.

Vi hjelper prosjektledere og administrasjon med å få full kontroll over alt fra tidsbruk til prosjekter og kunder. I tillegg tilbyr Skyworker en svært brukervennlig og effektiv mobilapplikasjon som alle feltarbeidere kan basere arbeidsdagen sin på.

Hvem passer Skyworker for?

Vi er ikke som alle andre. Vi har designet vår programvare slik at den kan brukes i alle bransjer og bedrifter. Så lenge din bedrift har kunder og utfører leveranser ute i felt, kan vi garantere at vår løsning vil bidra til å profesjonalisere og digitalisere arbeidsrutiner og oppgaver.

"Med Skyworker vil dere få tilgang til funksjonalitet som vil få kundene deres til å se leveransene deres i et helt nytt lys. Det er vår garanti."

Hilsen Skyworker-teamet.

Fra 399,- per bruker per måned

Ingen skjulte kostnader. Tilgang til all funksjonalitet.