Vi bruker cookies
(som alle andre)
Du skjønner greia. Vi samler ikke inn mer data enn vi trenger for å forbedre nettsiden, og ingenting kan knyttes tilbake til deg ☺️

Sjekklister gir trygghet i leveranse

Med Skyworker får du integrerte sjekklister i alle prosjekter. Sjekklistene er enkle å utføre med støtte for bilde dokumentasjon og nedlastbare PDF-rapporter. Opprett sjekkliste-maler, administrer som prosjektleder og utfør sjekklister i mobilappen. Sikre kvalitet og samsvar med krav og regler.

No items found.

Sjekklister er en stor og viktig del av Skyworker og kan deles inn i følgende områder:  Sjekkliste maler, sjekkliste håndtering fra prosjektleder perspektiv og gjennomføring av sjekklister i mobil-applikasjon.

Sjekkliste maler:

I Skyworker kan din bedrift enkelt lage sjekkliste maler basert på enkle sjekkpunkt, flervalg og dokumentasjon med bilder. Når man har satt opp selve sjekklisten så lagres denne som en mal, som kan gjenbrukes på tvers av prosjekt.

Sjekklister for prosjektleder

Når man oppretter et prosjekt kan man enkelt velge sjekklister fra maler, eller man kan bygge sjekklister direkte i et prosjekt. Sjekklister kan defineres som obligatoriske noe som gir trygghet og kvalitetssikring.

Man kan også som prosjektleder definere sjekklister med tilhørende referanse dokumenter, for å sikre gjennomføring i henhold til krav og reglement.

Sjekklister i mobil-applikasjon:

Fra mobil-applikasjonen til Skyworker kan arbeidere ute i felt enkelt hente frem sjekklister og gjennomføre hvert punkt, med tilhørende bilder og dokumentasjon. Når en sjekkliste er gjennomført blir den tilgjengelig for prosjektleder som kan laste ned sjekklisten med alle dokumentasjon som en PDF med bilder.

"Brukeropplevelsen i Skyworker er så god at det har ikke vært behov for opplæring."

Martin Trøhaugen

Prosjektleder, Elektro Fiber AS

Les artikkel

Skyworker Total

I Skyworker har vi samlet all funksjonalitet din bedrift trenger i en plattform.Vårt team bistår gjerne med overgangen til Skyworker og kan sammen med din bedrift skreddersy en plan for hvordan man på best mulig måte overfører rutiner fra fortiden inn i fremtidens verktøy. Vi kan bistå med ulike pakker for opplæring, onboarding og import av data fra dine nåværende systemer.

Prøv gratis i 14 dager

Det tar under ett minutt å registrere deg og du får umiddelbart tilgang til all funksjonalitet i 14 dager. Du trenger ikke å legge inn betalingskort.

Inkludert support

Vi hjelper deg i gang og støtter deg underveis. Vi kan også utvikle funksjonalitet tilpasset dine behov på forespørsel.

Ubegrenset tilgang til ny funksjonalitet

Vi jobber kontinuerlig med ny funksjonalitet som blir tilgjengelig for alle betalende kunder.

Skyworker Total
Pris per bruker per måned.
Fra 399 kr
Prosjekt
Arbeidsordre
Digitale tilbud & CRM
Ressursplanlegger
HMS & avvik rutiner
Interne rutiner KS
Timeføring
Sjekklister
Produkter
Dokumentasjon