Dokumenthåndtering

Last opp bilder, tegninger og annen dokumentasjon på prosjektnivå. Dokumentasjonen blir tilgjengelig i app for utførende feltarbeidere, og i adminportalen for prosjekt og administrasjon.

Last opp dokumentasjon

Fra administrasjons portalen laster man enkelt opp dokumentasjon man ønsker skal være tilgjengelig for alle i prosjektet.

Bruk av dokumentasjons maler

Det er mulig å lage egne maler for dokumentasjon man ønsker skal være en del av flere prosjekt. Ved å lagre en mal med tilhørende dokumentasjon, kan man enkelt bruke malen neste gang med ønsker å laste opp dokumentasjonen.

Dokumenthåndtering i Skyworker

Som deltaker i et prosjekt kan du legge til dokumentasjon som vedlegg til prosjektet. Dette kan være alt fra dokumenter i form av PDFer, bilder, word-filer, excel-dokumenter og mer. 

Intranett og bedre oversikt over et prosjekt

I Skyworker er det nå enkelt å få orden på dokumentasjonen og faktisk finne det du leter etter raskt.

Mange bedrifter samarbeider om et prosjekt og lagrer alle filer relatert til prosjektet i en delt mappe som alle prosjektdeltakerne har tilgang. Andre bruker et intranett med tilgang til dokumenter fra forsiden. 

Med Skyworker får du begge deler der alle brukere av et prosjekt har tilgang fra startsiden til de samme dokumentene og mulighet til å laste opp i egendefinerte mapper.

Enkel lagring

Å legge til dokumenter er enkelt. Last opp filen fra enheten du er på og slipp den hvor som helst i mappestrukturen.

Støtte av alle mulige filtyper

Enten det er et kamerabilde, skjermbilde eller en signert PDF av en arbeidskontrakt som skal lastes opp, gjøres det like enkelt og på samme måte.

Av filtypene som støttes i dokumenthånteringen, finner vi:

  • jpg, png, gif, og andre bildefiler.
  • ppt, pptx og andre presentasjonsfiler.
  • docx, pdf og andre dokumenttyper.
  • xls, xlsx, xml og andre regneark.
  • mp4, mov og andre videofiler.

Sikring av informasjon og arkiv for dokumenter

Å sikre viktige dokumenter er et viktig element i dokumenthåndteringen til alle typer bedrifter. Enten det er for regnskapsmessige, tekniske eller sikkerhetsmessige grunner er der viktig å kunne ha noe å se tilbake på når man skal verifisere data og dokumentasjon. 

Samtidig er det viktig at dokumentasjonen man sitter på ikke havner i feil hender. Det handler om å bevare informasjonens konfidensialitet og tilgjengelighet ved å sikre at informasjonen man sitter på ikke er mulig å få tak i for uvedkommende – på samme tid gjøre den tilgjengelig for de som skal ha tilgang.

Med Skyworker gir man tilgang til de involverte på prosjektbasis. På denne måten har man alltid oversikt over hvem som har innsyn i dokumentene.

Pris fra
149,-
per bruker/måned
Prøv gratis

Kom i gang på 5 minutter

Én fast pris gir tilgang til full funksjonalitet. Prøv gratis i 30 dager.