Vi bruker cookies
(som alle andre)
Du skjønner greia. Vi samler ikke inn mer data enn vi trenger for å forbedre nettsiden, og ingenting kan knyttes tilbake til deg ☺️

Kontroll på dokumentasjon

Forenkle dokumenthåndteringen med Skyworker plattformen. Legg til filer og mapper, last opp bilder, videoer og arbeidsdokumentasjon. Få bedre oversikt over prosjekter med delt dokumentbehandling, intranettfunksjonalitet og tilgangskontroll.

No items found.

Dokumenthåndtering i Skyworker

Som deltaker i et prosjekt kan du legge til dokumentasjon som vedlegg til prosjektet. Dette kan være alt fra dokumenter i form av PDFer, bilder, word-filer, excel-dokumenter og mer. 

Intranett og bedre oversikt over et prosjekt

I Skyworker er det nå enkelt å få orden på dokumentasjonen og faktisk finne det du leter etter raskt.

Mange bedrifter samarbeider om et prosjekt og lagrer alle filer relatert til prosjektet i en delt mappe som alle prosjektdeltakerne har tilgang. Andre bruker et intranett med tilgang til dokumenter fra forsiden. 

Med Skyworker får du begge deler der alle brukere av et prosjekt har tilgang fra startsiden til de samme dokumentene og mulighet til å laste opp i egendefinerte mapper.

Enkel lagring

Å legge til dokumenter er enkelt. Last opp filen fra enheten du er på og slipp den hvor som helst i mappestrukturen.

Støtte av alle mulige filtyper

Enten det er et kamerabilde, skjermbilde eller en signert PDF av en arbeidskontrakt som skal lastes opp, gjøres det like enkelt og på samme måte.

Av filtypene som støttes i dokumenthånteringen, finner vi:

  • jpg, png, gif, og andre bildefiler.
  • ppt, pptx og andre presentasjonsfiler.
  • docx, pdf og andre dokumenttyper.
  • xls, xlsx, xml og andre regneark.
  • mp4, mov og andre videofiler.

Sikring av informasjon og arkiv for dokumenter

Å sikre viktige dokumenter er et viktig element i dokumenthåndteringen til alle typer bedrifter. Enten det er for regnskapsmessige, tekniske eller sikkerhetsmessige grunner er der viktig å kunne ha noe å se tilbake på når man skal verifisere data og dokumentasjon. 

Samtidig er det viktig at dokumentasjonen man sitter på ikke havner i feil hender. Det handler om å bevare informasjonens konfidensialitet og tilgjengelighet ved å sikre at informasjonen man sitter på ikke er mulig å få tak i for uvedkommende – på samme tid gjøre den tilgjengelig for de som skal ha tilgang.

Med Skyworker gir man tilgang til de involverte på prosjektbasis. På denne måten har man alltid oversikt over hvem som har innsyn i dokumentene.

"Brukeropplevelsen i Skyworker er så god at det har ikke vært behov for opplæring."

Martin Trøhaugen

Prosjektleder, Elektro Fiber AS

Les artikkel

Skyworker Total

I Skyworker har vi samlet all funksjonalitet din bedrift trenger i en plattform.Vårt team bistår gjerne med overgangen til Skyworker og kan sammen med din bedrift skreddersy en plan for hvordan man på best mulig måte overfører rutiner fra fortiden inn i fremtidens verktøy. Vi kan bistå med ulike pakker for opplæring, onboarding og import av data fra dine nåværende systemer.

Prøv gratis i 14 dager

Det tar under ett minutt å registrere deg og du får umiddelbart tilgang til all funksjonalitet i 14 dager. Du trenger ikke å legge inn betalingskort.

Inkludert support

Vi hjelper deg i gang og støtter deg underveis. Vi kan også utvikle funksjonalitet tilpasset dine behov på forespørsel.

Ubegrenset tilgang til ny funksjonalitet

Vi jobber kontinuerlig med ny funksjonalitet som blir tilgjengelig for alle betalende kunder.

Skyworker Total
Pris per bruker per måned.
Fra 399 kr
Prosjekt
Arbeidsordre
Digitale tilbud & CRM
Ressursplanlegger
HMS & avvik rutiner
Interne rutiner KS
Timeføring
Sjekklister
Produkter
Dokumentasjon