Én plattform (ERP)

Skyworker er en fullverdig plattform (ERP-løsning). Den hjelper små og mellomstore bedrifter løse utfordringer innenfor prosjekt- og ressursstyring, lagerbeholdning, timeføring og økonomi.

Oversiktelig meny

Fra menyen i administrasjons portalen kan prosjektleder se all info rundt produkter, timerapporter med mer.

Timerapporter

Et enkelt grensesnitt gjør det enkelt å hente ut daglig, ukentlig eller månedlige timeføringsrapporter. Fra samme grensesnitt godkjennes timer og overføres som timegrunnlag til et eventuelt økonomisystem.

En styringsplattform (ERP)

Et bedrifts ressursplanleggingssystem (ERP på fagspråket), gir åpenhet i forretningsprosessen for alle parter, enten det er en prosjektleder, arbeidere ute i feltet, eller tredjeparter som kobles på prosjekter. 

Ved å koble på alt av planer, dokumentasjon, logistikk og timelister, kan integrerte systemer som Skyworker fungere som en bedrifts sentrale knutepunkt for en enkel arbeidsflyt og enklere hverdag.

Skyworker støtter flere funksjoner på tvers av bedriften, både for store, mellomstore eller små bedrifter, og inkluderer tilpasninger for ulike bransjer. (vi har ferdige integrasjoner og kan på forespørsel integrere med fullverdige ERP systemer og andre regnskapssystemer)

Kom i gang med Skyworker

ERP systemer har tradisjonelt sett hatt høye kostnader kombinert med kompliserte plattformer. De fleste bedrifter har et behov for en kraftig og mobil ERP-løsning som oppdateres i sanntid men som likevel oppleves som enkel, slik at alle parter er oppdaterte på prosjektet og kan oppleve så få friksjonspunkter som mulig.

Nøkkelen til suksess for mange virksomheter er evnen til å ikke gå for langt vekk fra tidsplanen, samtidig som en kan administrere lønnsomheten av et prosjekt, hvordan ressursene utnyttes og vekstmuligheter.

Med Skyworker vil bedriften få en ERP-løsning som kan levere på de mest tidsparende funksjonene, slik at du kan være oppdatert og ha oversikt på prosjektene du jobber med til enhver tid.

ERP integrasjoner

Med ulike ERP integrasjoner kan bedrifter få en helhetlig oversikt over flere deler som gjelder bedriften. Med informasjon fra forskjellige systemer, vil bedriften kunne øke effektiviteten, forbedre kundeopplevelsene og legge til rette for lettere samarbeid på tvers av medarbeidere og andre samarbeidspartnere.

Dagens ERP løsninger bør også være åpne og fleksible med tanke på hvilke andre plattformer som kan integreres og “snakkes” med. 

Skyworker har flere integrasjoner som vi vet kundene våre også bruker. Samtidig er selve løsningen for Skyworker bygget med åpne APIer og kan integreres med alle systemer. Vi utvikler også gjerne integrasjoner på forespørsel og hjelper deg med oppkoblingen.

Fordeler med et ERP system

  • Raskere rapportering med sanntidsinnformasjon.
  • Mer innsikt med flere informasjonskilder.
  • Bedre kundeservice med lett tilgang til kontakt og kundeinformasjon.
  • Høyere produktivitet med automatiserte forretningsprosesser 
  • Enklere hverdag med alt på ett sted. 
Pris fra
149,-
per bruker/måned
Prøv gratis

Kom i gang på 5 minutter

Én fast pris gir tilgang til full funksjonalitet. Prøv gratis i 30 dager.