Vi bruker cookies
(som alle andre)
Du skjønner greia. Vi samler ikke inn mer data enn vi trenger for å forbedre nettsiden, og ingenting kan knyttes tilbake til deg ☺️

Digital underskrift

Forenkle salgsprosessen med digitale tilbud og signering i Skyworker. Send tilbud digitalt til kunder via e-post og SMS, få umiddelbar bekreftelse ved aksept og opprett prosjekter automatisk. Bedre oversikt, lav risiko for feil, raskere prosess og digital signering gir trygge og bindende avtaler.

No items found.

Fordeler med digitale tilbud og signering

  • Verktøyet gjør det enkelt å sende og signere avtaler
  • Bedre oversikt med alle dokumenter samlet digitalt i ett system
  • Lav risiko for feil og uenigheter
  • Raskere salgsprosess og prosjektstart

Tilrettelagt for digital signering

Dette gir bedrifter muligheten til å sende tilbud digitalt til kunder. Tilbudsdokumentet kan enkelt lastes opp i administrasjonsportalen i Skyworker. Systemet forenkler prosessen og sikrer en kontrakt som er bindende og trygg for begge parter.

Dokumentasjon er essensielt for å sørge for at man unngår tvister mellom bedrift og kunde. Skyworker ivaretar hele prosessen med elektronisk signering. Med en gang kunden har signert kontrakten får du som bedrift beskjed om dette av systemet og kan opprette prosjektet. Dette sørger for en effektiv salgsprosess.

Send enkelt tilbud til kunden

Etter at bedriften har blitt enig med kunden om rammene for prosjektet må dette dokumenteres i form av et tilbud. I stedet for tidkrevende og manuelle prosesser er dette digitalisert og lagret i styringsplattformen.

Fra administrasjonsportalen laster man enkelt opp tilbudsdokumentet og sender det derfra til kunden. Det er bare å laste opp filen fra enheten du er på og slippe den i relevant mappe. Du kan også lage egen mal for dette for å gjøre tilbudsdokumentet enda mer tilgjengelig til neste gang.  

Kom i gang raskere

Prosessen med å sende ut tilbud er ikke bare forenklet, men også raskere. Etter at tilbudet er sendt effektiviseres prosessen med digital signering og umiddelbart varsel i det kontrakten er signert.

Med digitale tilbud som passer til alt av mobil, pc og nettbrett, vil hele prosjektet effektiviseres. Du kan komme kjappere i gang med opprettelse av prosjektet og arbeidet.

Dessuten bidrar dette til et sikrere kundeforhold. En digital kontrakt gir sikkerhet til begge parter for hva kunde og bedrift har blitt enige om. Denne kontrakten er lett tilgjengelig i Skyworker-plattformen med nødvendig dokumentasjon og godkjennelse fra kunden.

Digital dokumentasjon sørger for en effektiv, enklere og sikrere prosess.

"Brukeropplevelsen i Skyworker er så god at det har ikke vært behov for opplæring."

Martin Trøhaugen

Prosjektleder, Elektro Fiber AS

Les artikkel

Én enkel pris

Du betaler en fast pris per måned per bruker som gir din bedrift tilgang til all funksjonalitet i Skyworker.
Ved integrasjon mot eksterne økonomisystem påløper ekstra kostnad.

Prøv gratis i 14 dager

Det tar under ett minutt å registrere deg og du får umiddelbart tilgang til all funksjonalitet i 14 dager. Du trenger ikke å legge inn betalingskort.

Inkludert support

Vi hjelper deg i gang og støtter deg underveis. Vi kan også utvikle funksjonalitet tilpasset dine behov på forespørsel.

Ubegrenset tilgang til ny funksjonalitet

Vi jobber kontinuerlig med ny funksjonalitet som blir tilgjengelig for alle betalende kunder.

Full tilgang
Pris per bruker per måned.
249 kr
Prosjektstyring
Ressursplanlegger
Kundeoppfølgning (CRM)
*Fakturering
Digitale tilbud og befaringer
Produktdatabase
Timeføring og rapportering
Maler og sjekklister
Egen mobilapp
+ mye mer

*Ved integrasjon mot eksterne økonomisystem påløper ekstra kostnad.