Vi bruker cookies
(som alle andre)
Du skjønner greia. Vi samler ikke inn mer data enn vi trenger for å forbedre nettsiden, og ingenting kan knyttes tilbake til deg ☺️
No items found.

Skyworker mobil-app: En brukervennlig løsning for dokumentasjon og kontroll i prosjektarbeid

For bedrifter med ansatte som bruker mesteparten av sin arbeidshverdag ute i felt er det avgjørende å ha verktøy som gjør det enkelt å dokumentere sitt arbeid og ha full kontroll over sin arbeidshverdag. Skyworker Mobile App er en banebrytende løsning som adresserer disse behovene på en brukervennlig og effektiv måte.

En intuitiv og brukervennlig opplevelse

En av de viktigste egenskapene til Skyworker mobil-app er dens brukervennlighet. Appen er designet med tanke på at brukerne kan bruke den uten behov for lang opplæring eller teknisk kunnskap. Den har en intuitiv og enkel grensesnitt, som gjør at arbeidere raskt kan sette seg inn i hvordan de dokumenterer sitt arbeid og håndterer oppgaver. Den brukervennlige opplevelsen gjør at arbeiderne kan være produktive fra første øyeblikk, uten å kaste bort tid på komplekse systemer eller verktøy.

Dokumentasjon på farten

Skyworker mobil-app gjør det mulig for arbeidere å dokumentere sitt arbeid direkte fra mobiltelefonen. Med bare noen få trykk kan arbeiderne legge til bilder, notater, og annen relevant informasjon til prosjektet de jobber på. Dette gjør at dokumentasjonen blir mer nøyaktig og detaljert, samtidig som den utføres på en rask og effektiv måte. Arbeiderne trenger ikke lenger å stole på minnet eller risikere å glemme viktige detaljer - alt kan dokumenteres øyeblikkelig.

Full kontroll over arbeidshverdagen

Skyworker mobil-app gir arbeidere full kontroll over sin arbeidshverdag ved å tilby funksjoner som oppgaveadministrasjon og tidsregistrering. Arbeiderne kan enkelt se hvilke oppgaver de har tildelt, deres status og frister. Dette gir dem en klar oversikt over hva som må gjøres, og hjelper dem med å prioritere arbeidet på en mer effektiv måte. I tillegg kan arbeiderne registrere sin arbeidstid direkte i appen, eliminere behovet for manuelle timerapporter og gi en nøyaktig oversikt over den faktiske tiden brukt på prosjektene.

Sikkerhet og tilgjengelighet

Skyworker mobil-app tar også hensyn til sikkerhet og tilgjengelighet. All informasjon som blir lagt inn i appen, blir lagret trygt i skyen, slik at arbeiderne ikke trenger å bekymre seg for tap av data.

Skyworker mobile app er en banebrytende løsning som gjør det enklere for arbeidere å dokumentere sitt arbeid og ha full kontroll over sin arbeidshverdag. Med sin brukervennlige og intuitive opplevelse, gjør appen det enkelt for arbeidere å lære og bruke den uten behov for omfattende opplæring. Ved å tilby funksjoner som oppgaveadministrasjon, tidsregistrering og dokumentasjon på farten, gir Skyworker mobil-app arbeidere den nødvendige verktøykassen for å være produktive og effektive i prosjektarbeidet. Med denne appen kan arbeidere få full kontroll over sin arbeidshverdag og kunne fokusere på gode leveranser ut til kunde.

"Brukeropplevelsen i Skyworker er så god at det har ikke vært behov for opplæring."

Martin Trøhaugen

Prosjektleder, Elektro Fiber AS

Les artikkel

Én enkel pris

Du betaler en fast pris per måned per bruker som gir din bedrift tilgang til all funksjonalitet i Skyworker.
Ved integrasjon mot eksterne økonomisystem påløper ekstra kostnad.

Prøv gratis i 14 dager

Det tar under ett minutt å registrere deg og du får umiddelbart tilgang til all funksjonalitet i 14 dager. Du trenger ikke å legge inn betalingskort.

Inkludert support

Vi hjelper deg i gang og støtter deg underveis. Vi kan også utvikle funksjonalitet tilpasset dine behov på forespørsel.

Ubegrenset tilgang til ny funksjonalitet

Vi jobber kontinuerlig med ny funksjonalitet som blir tilgjengelig for alle betalende kunder.

Full tilgang
Pris per bruker per måned.
249 kr
Prosjektstyring
Ressursplanlegger
Kundeoppfølgning (CRM)
*Fakturering
Digitale tilbud og befaringer
Produktdatabase
Timeføring og rapportering
Maler og sjekklister
Egen mobilapp
+ mye mer

*Ved integrasjon mot eksterne økonomisystem påløper ekstra kostnad.