Vi bruker cookies
(som alle andre)
Du skjønner greia. Vi samler ikke inn mer data enn vi trenger for å forbedre nettsiden, og ingenting kan knyttes tilbake til deg ☺️
Artikler

Sett opp ditt første prosjekt

1. Opprett et nytt oppdrag/prosjekt

Som systemadmin og prosjektadministrator har du muligheten til å opprette nye oppdrag og prosjekter.

Logg inn som systemadmin eller prosjektadministrator og opprett et prosjekt ved å gå til fanen for “Oppdrag/Prosjekt” og trykk på “Opprett oppdrag/prosjekt”. 

Et skjermbilde som viser hvor man oppretter et prosjekt

2. Fyll inn nødvendig informasjon og tildel en kunde.

Når du skal lage et nytt prosjekt er det lurt å legge ved så mye informasjon som mulig. Da vil alle deltakere være mer oppdatert rundt prosjektet. 

Samtidig bruker Skyworker, maskinlæring/AI kode som genererer forslag til timeføring basert på lokasjon, historikk og annen info som er gitt i prosjektet. Fyller en derfor inn så mye informasjon som mulig gir en prosjektet flere muligheter til å fungere optimalt.

Start med å fylle inn en tittel på prosjektet. Dette kan være navnet på kunden, jobben som skal gjøres for en kunde eller gateadressen som det skal jobbes ved. Gi så en beskrivelse av hva som skal gjøres og fyll inn datoer for prosjektstart og sluttdato. 

Skyworker støtter også blant annet opp om Google Maps og værmeldinger. Legger man ved prosjektadressen, vil en kunne få varsler og anbefalinger til riktig tid..

Tildel til slutt en kunde som prosjektet skal settes på.

Et skjermbilde som viser hvor man fyller inn informasjon om et prosjekt

3. Rediger status og fyll inn oppgaver

Etter at et prosjekt er opprettet, må det legges inn hvilke oppgaver som skal utføres. 

Trykk på “oppgaver” inne i prosjektet og opprett oppgaver som skal utføres. Merk også at oppgaven kan opprettes fra en mal. Dette er tidligere oppgaver som er lagret som gjentagende og som kan brukes igjen på lignende prosjekter. 

Et skjermbilde som viser hvor man legger inn informasjon om en oppgave

Legg til tilgjengelige ressurser

For at andre brukere av Skyworker skal kunne se oppgavene som er lagt inn, må de legges inn som en utførende ressurs i prosjektet. 

Dette gjøres på dashboardet for et prosjekt og gir mulighet til å tildele ulike roller til alle brukere som har tilgang på et prosjekt. 

Legg til dokumentasjon

Som deltaker i et prosjekt kan du legge til dokumentasjon som vedlegg til prosjektet. Dette kan være alt fra dokumenter i form av PDFer, bilder, wordfiler og mer. Dette gjøres under Dokumentasjon - og ved å trykke på pluss tegnet fra bildet under. 

Et skjermbilde som viser hvor man legger inn dokumentasjon i et prosjekt

Legg til HMS-dokument

Som prosjektleder av et prosjekt kan du legge til et HMS dokument. Når et HMS-dokument er opprettet kan brukere velge å signere hms dokuemneter samtidig som man kan legge ved dokumentasjon.

Legg til avvik

Under Avvik i det aktuelle prosjektet legger man til en beskrivelse, tildeler en ansatt og setter en tidsfrist til når avviket skal være løst. Den ansatte kan med dette legge til dokumentasjon på avviket og markere den som håndtert.

Oppdater prosjektlogg

Når det meste av dokumentasjon og oppgaver er lagt til er det lurt å oppdatere prosjektloggen slik at alle vet at prosjektet er oppdatert. 

Prosjektloggen finner du på startsiden av et prosjekt og fungerer som en chat-løsning der brukere kan legge inn oppdateringer på hvordan prosjektet går.

Legg til et underprosjekt

i alle prosjekter har man muligheten til å legge til underprosjekter som en del av det større prosjektet. I disse underprosjektene kan man dele opp et prosjekt etter flere faser og deretter gjøre arbeidsflyten mer smidig. 

Du kan opprette et undetprosjekt fra dashboardet til prosjektet ved å trykke på Nytt underprosjekt.  

Et skjermbilde som viser hvordan knappen på å opprette et nytt underprosjekt ser ut.

Underprosjekter fungerer på samme måte som et vanlig prosjekt.

To medarbeidere på en byggeplass jobber på en data

Kom i gang i dag, gratis

Skyworker er ett av få verktøy som kobler styringssystem, prosjektstyring, dokumenthåndtering og samhandling i en og samme løsning. Det betyr at alle deltakerne i prosjektet aktivt kan jobbe med aktiviteter, oppgaver, maler og prosjektdokumenter på én arbeidsflate. Lyst til å prøve for deg selv? Det er gratis.

Del med andre

Fra 399,- per bruker per måned

Ingen skjulte kostnader. Tilgang til all funksjonalitet.