Vi bruker cookies
(som alle andre)
Du skjønner greia. Vi samler ikke inn mer data enn vi trenger for å forbedre nettsiden, og ingenting kan knyttes tilbake til deg ☺️

Prosjektstyring av underleverandører

Med Skyworker plattformen kan du jobbe effektivt med underleverandører, enten de er ute i felten eller på kontoret. Inviter samarbeidspartnere og andre aktører til prosjektarbeidet, og gi dem enkel tilgang på plattformen.

No items found.

Slik deler du et prosjekt

For å dele et prosjekt med en annen aktør gir du tilgang på prosjektet til tredjeparten og definerer brukeren som en sub-contractor. Det gjør at brukeren vil kunne se dokumenter og oppdatere prosjekter på lik linje som en vanlig bruker.

Dermed kan du opprette god kommunikasjon og flyt med samarbeidspartnere. Alle har tilgang til samme informasjon og muligheten til å gjøre endringer i et prosjekt. Det blir enklere å samarbeide på felles prosjekter – på tvers av virksomheter. Informasjon og fremdrift i prosjektet er åpent og tilgjengelig for alle parter.

Åpen chat med tredjeparter

For å opprettholde en god dialog i prosjektet er kommunikasjon viktig. Derfor får tredjeparter i tillegg muligheten til å delta i chat-løsningen.

Med samtaler i chat har de ulike partene muligheten til å kommunisere direkte med hverandre. Dette bidrar til godt samarbeid mellom parter og gjør det enkelt å få oversikt med oppdatering på prosjekter.

Disse samtalerommene opprettes automatisk for hvert prosjekt, og er tilgjengelig for alle brukere som blir lagt til som sub-contractors, i tillegg til alle andre deltakere i prosjektet.

Fordeler med å dele prosjekter

  • Full oversikt: Ved å gi tilgang til tredjeparter har alle som er involvert i et prosjekt full oversikt og kontroll på fremdrift og oppdateringer.
  • Lett tilgjengelig: Ved å samle all informasjon i en plattform er det lett tilgjengelig og en sørger for at alle parter får med seg oppdatert informasjon.
  • Bedre samarbeid: Med en felles funksjonalitet for samtaler er det enkelt for alle parter å snakke sammen i chatten. Det sørger for tydelig dialog og oppdateringer, som fører til et godt samarbeid underveis i prosjekter.
"Brukeropplevelsen i Skyworker er så god at det har ikke vært behov for opplæring."

Martin Trøhaugen

Prosjektleder, Elektro Fiber AS

Les artikkel

Skyworker Total

I Skyworker har vi samlet all funksjonalitet din bedrift trenger i en plattform.Vårt team bistår gjerne med overgangen til Skyworker og kan sammen med din bedrift skreddersy en plan for hvordan man på best mulig måte overfører rutiner fra fortiden inn i fremtidens verktøy. Vi kan bistå med ulike pakker for opplæring, onboarding og import av data fra dine nåværende systemer.

Prøv gratis i 14 dager

Det tar under ett minutt å registrere deg og du får umiddelbart tilgang til all funksjonalitet i 14 dager. Du trenger ikke å legge inn betalingskort.

Inkludert support

Vi hjelper deg i gang og støtter deg underveis. Vi kan også utvikle funksjonalitet tilpasset dine behov på forespørsel.

Ubegrenset tilgang til ny funksjonalitet

Vi jobber kontinuerlig med ny funksjonalitet som blir tilgjengelig for alle betalende kunder.

Skyworker Total
Pris per bruker per måned.
Fra 399 kr
Prosjekt
Arbeidsordre
Digitale tilbud & CRM
Ressursplanlegger
HMS & avvik rutiner
Interne rutiner KS
Timeføring
Sjekklister
Produkter
Dokumentasjon