Vi bruker cookies
(som alle andre)
Du skjønner greia. Vi samler ikke inn mer data enn vi trenger for å forbedre nettsiden, og ingenting kan knyttes tilbake til deg ☺️

Styr prosjektene via mobil-applikasjon

Opprett prosjekter, oppgaver, gjennomfør befaringer og dokumenter endringsordre direkte fra Skyworker's mobilapp. Feltarbeidere med utvidede rettigheter kan enkelt utføre arbeidsoppgaver og sikre en effektiv arbeidsflyt. Oppdag vårt brukervennlige system for digital prosjektstyring.

No items found.

Effektivt og enkelt

Feltarbeidere med utvidede rettigheter får et eget symbol i den mobile appen og kan herfra opprette prosjekt og oppgave. Bedriften velger selv hvilke arbeidere som skal ha disse funksjonene. Det sikrer en bedre arbeidsflyt ved at endringene kan registreres ute i felten.

Dermed har både feltarbeider og prosjektleder full oversikt samlet i en enkel løsning. Ved å eksempelvis lage endringsmeldinger, etablere prosjekt eller oppgave blir hele arbeidsprosessen enkel og effektiv. Bare ved hjelp av noen tastetrykk sørger det for en betydelig raskere prosess og appen er enkel å bruke.

Dette gjør at ansatte som jobber ute i felten, enkelt kan legge til kunder, gjennomføre endringer i dokumentasjon og befaring, i sanntid. Gamle og tjukke permer, papir eller tapt dokumentasjon er problemer du nå kan unngå. Skyworker samler alt elektronisk på ett sted som gjør det lett å navigere og bruke for både prosjektledere og arbeidere ute i felten.

Digital befaring og endringsmelding

Har du som feltarbeider fått utvidede rettigheter kan du opprette nye prosjekter og kunder. Det er smart å legge til så mye informasjon som mulig i denne fasen for å sørge for god informasjon til alle involverte deltakere i prosjektet.

Etter at prosjektet er opprettet, må det legges inn oppgaver som skal utføres med start- og sluttdato. Det gjøres fra «oppgaver» inne i prosjektet.

Som arbeider i felten kan du også gjennomføre befaring og registrere dine funn og informasjon underveis. Fra samme sted er det også mulig å lage endringsmeldinger på farten og tilgjengelig for alle deltakere av prosjektet.

Dette er prosjektstyring på farten, gjort enkelt.

"Brukeropplevelsen i Skyworker er så god at det har ikke vært behov for opplæring."

Martin Trøhaugen

Prosjektleder, Elektro Fiber AS

Les artikkel

Én enkel pris

Du betaler en fast pris per måned per bruker som gir din bedrift tilgang til all funksjonalitet i Skyworker.
Ved integrasjon mot eksterne økonomisystem påløper ekstra kostnad.

Prøv gratis i 14 dager

Det tar under ett minutt å registrere deg og du får umiddelbart tilgang til all funksjonalitet i 14 dager. Du trenger ikke å legge inn betalingskort.

Inkludert support

Vi hjelper deg i gang og støtter deg underveis. Vi kan også utvikle funksjonalitet tilpasset dine behov på forespørsel.

Ubegrenset tilgang til ny funksjonalitet

Vi jobber kontinuerlig med ny funksjonalitet som blir tilgjengelig for alle betalende kunder.

Full tilgang
Pris per bruker per måned.
249 kr
Prosjektstyring
Ressursplanlegger
Kundeoppfølgning (CRM)
*Fakturering
Digitale tilbud og befaringer
Produktdatabase
Timeføring og rapportering
Maler og sjekklister
Egen mobilapp
+ mye mer

*Ved integrasjon mot eksterne økonomisystem påløper ekstra kostnad.