Vi bruker cookies
(som alle andre)
Du skjønner greia. Vi samler ikke inn mer data enn vi trenger for å forbedre nettsiden, og ingenting kan knyttes tilbake til deg ☺️
Artikler

Skyworker utvikles kontinuerlig med nye funksjoner

Skyworker er laget for å forenkle hverdagen til alle som deltar i et prosjektarbeid. Det er en plattform med funksjoner som gjør arbeidet enklere for brukerne. I tillegg er det bygget på et system som sørger for at også vår hverdag med å videreutvikle løsningen effektiviseres.

Da vi benytter oss av det nyeste innen skyteknologi kan vi videreutvikle og oppdatere plattformen raskt for å kunne tilby en komplett løsning.

Vårt mål er at uansett hvilket prosjekt som utføres, skal det være superenkelt og raskt å løse utfordringer underveis. Det er et system som skal være skreddersydd for deg som bruker. Derfor er kundene våre også en del av utviklings-teamet.

Ønsker du en demo, eller vil du være med på å utforme løsningen etter dine behov? Fyll ut kontaktskjemaet vårt, så tar vi kontakt med deg.

Din mening er avgjørende

Hvem er det egentlig som vet best om hva som fungerer og hvilke forbedringer som vil styrke plattformen? Det er selvsagt kundene, altså de som bruker funksjonene daglig.

Det er grunnen til at vi verdsetter tilbakemeldingene fra kundene våre høyt. Det er nemlig tilbakemeldingen og ønskene vi får fra deg, som legger grunnlaget for den videre utviklingen av plattformen. Dette kan være forbedringer av eksisterende funksjoner eller nye funksjoner som du savner.

I dag utvikles Skyworker fortløpende på forespørsel fra kunder, noe du kan se på vårt roadmap. Parallelt utvikler vi også flere moduler og funksjoner. I tillegg leier vi også ut våre utviklere som konsulenter for utvikling og samkjøring med integrasjoner på bestilling.

Målet med arbeidet

Vårt mål er å levere et komplett prosjektstyringsverktøy som gir deg full kontroll over prosjekter med mer, pakket inn i en løsning som er enkel å bruke. I Skyworker skal alt være på ett sted bygget på moderne skyteknologi.

Vi er opptatt av å være imøtekommende og offensive med utviklingen av plattformen. Du kan som kunde enkelt påpeke funksjonalitet som du har behov for. Det gjør at vi kontinuerlig forbedrer plattformen og raskt utvikler nye funksjoner.

Dette vektlegger vi i utviklingen av plattformen

For oss er det viktig at Skyworker virkelig er en plattform for prosjekt- og feltarbeidere. For å få til dette er det noen nøkkelpunkter som må være på plass:

  • Brukervennlig: Selskapet bak Skyworker har et sterkt fagmiljø på design og brukervennlighet er noe vi har et stort fokus på. Tilbakemeldingene vi har fått sier at vi er på rett vei.
  • Effektiv for alle: Skyworker skal være en plattform som effektiviserer arbeidet for våre kunder, men det skal også gå raskt å utvikle videre. Med moderne skyteknologi er den effektiv for alle parter.
  • Alt på ett sted: Vi ønsker å levere et fullverdig prosjektstyringsverktøy. Ønskene og tilbakemeldingene fra kundene er avgjørende for å få til dette med utvikling av funksjonalitet det er behov for.
Del med andre

Fra 399,- per bruker per måned

Ingen skjulte kostnader. Tilgang til all funksjonalitet.