Lei av kunder som ikke betaler for jobben?

Vi har alle vært der. Man blir enige med kunder om et oppdrag/prosjekt og over tid kommer det inn bestillinger på arbeid som går utover den opprinnelige avtalen. Men uten dokumentasjon fra kunde, blir ofte utførende bedrift sittende igjen med regningen når kunden nekter å betale. Hvordan unngå dette?

Det handler om dokumentasjon for å sikre at man får betalt for jobben man utfører.

I Skyworker har vi løst denne utfordringen på to måter.

  1. Dine ansatte ute i felt kan direkte fra sin mobile app fylle inn ekstra arbeid som bestilles av kunde, med estimat på timer og kostnad. Når alt av detaljer er lagt inn har man to valg. 1. Få signatur av kunde direkte på mobilen eller 2. Sende estimatet for arbeidet direkte til kunde for digital signering. Alle signerte avtaler lagres selvfølgelig på kundekortet i Skyworker

  1. Det er også mulig å sende digitale tilbud rett fra administrasjonsportalen i Skyworker. Man kan der legge ved tilbudsdokument og derretter sende tilbudet rett til kundens epost og sms, hvorpå de kan signere digitalt.

Det er med andre ord slutt på prosjekter og oppdrag hvor det ikke foreligger dokumentasjon og godkjennelse fra kunde. Alt løses digitalt med Skyworker.

Pris fra
149,-
per bruker/måned
Prøv gratis

Kom i gang på 5 minutter

Én fast pris gir tilgang til full funksjonalitet. Prøv gratis i 30 dager.