Integrasjoner og åpne API

Med et trykk sender du bedriftens fakturagrunnlag til økonomisystemet. Vi har åpne API som er enkle å bruke for å utveksle data.

Power Office & Tripeltex

Skyworker har integrasjon mot Power Office og Tripeltex - timeføringsgrunnlag overføres enkelt over til respektive systemer.

Spesial Integrasjoner

Skyworker har et stort utvikler team tilgjengelig for spesial integrasjoner, ved forespørsel.

Integrasjoner

Skyworker er bygget med åpne API-er, og kan integreres med alle systemer. Vi utvikler gjerne integrasjoner på forespørsel og hjelper deg med oppkoblingen.

Tripletex

Aktiver integrasjon mellom Skyworker og Tripletex for å sende fakturagrunnlag direkte fra Skyworker. Importer også ansatte, kunder, leverandører og prosjekter lynraskt og kontinuerlig.

PowerOffice

Alle timer som føres i Skyworker kan faktureres gjennom PowerOffice. Skyworker oppdaterer fortløpende PowerOffice med timer som underlag til fakturering av prosjekter og oppdrag. 

Finner du ikke integrasjonen du leter etter? Plattformen oppdateres fortløpende med ny funksjonalitet på etterspørsel fra våre kunder. Kontakt oss derfor gjerne for en prat og demonstrasjon av kommende funksjonalitet eller om du har forslag til funksjoner.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan aktiveres en integrasjon?

Det er kun den brukeren som har rollen som Administrator for prosjektet/oppdraget som kan aktivere en integrasjon. Dette er normalt sett den personen som registrerte seg første gangen når kunden ble lagt inn i plattformen. Vi kan hjelpe med oppsett av dette.

Koster det noe å aktivere en integrasjon?

Man må ha en betalt bruker for å kunne bruke integrasjoner med Skyworker. Det er likevel ingen ekstra kostnad til det å bruke integrasjonene eller ikke. Integrasjoner er helt uavhengig av antall brukere, slik at det er en fast pris per integrasjon for hver måned.

Flere funksjoner i Skyworker

Pris fra
149,-
per bruker/måned
Prøv gratis

Kom i gang på 5 minutter

Én fast pris gir tilgang til full funksjonalitet. Prøv gratis i 30 dager.