Vi bruker cookies
(som alle andre)
Du skjønner greia. Vi samler ikke inn mer data enn vi trenger for å forbedre nettsiden, og ingenting kan knyttes tilbake til deg ☺️
Artikler

Dette gjør Skyworker unikt

Skyworker er ikke bare et verktøy – det er en strategisk partner, og en plattform for fremtiden.

Dette gjør Skyworker unikt

Alt-i-ett fra salg til leveranse

Skyworker tilbyr en alt-i-ett-løsning som dekker hele forretningsprosessen fra salg til leveranse, inkludert CRM, prosjektstyring, app for arbeid i felt, timeføring og fakturering. Med alt samlet på ett sted blir det enkelt å ha full kontroll over alle operasjoner, noe som øker effektiviteten og gir bedriften din et konkurransefortrinn.

Tilrettelagt for ulike forretningsprosesser

Vi forstår at ingen bedrifter er like. Derfor tilpasses Skyworker etter din bransje og bedriftens unike behov. Med en tilrettelagt løsning får du et verktøy som er skapt spesielt for å møte dine utfordringer og arbeidsprosesser, noe som gjør det enda mer verdifullt for din virksomhet.

Brukervennlig og lett å forstå

Vi tror på enkelhet og brukervennlighet. Derfor har Skyworker et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt for alle ansatte å komme i gang uten behov for omfattende opplæring. Det er som å få en hjelpende hånd som guider deg gjennom arbeidsdagen på en smidig måte.

Fleksibilitet på mobilen

Med Skyworkers mobilapp har du bedriftens verktøy med deg overalt. Enten du er på kontoret, ute på jobb eller på farten, har du alltid tilgang til viktige data og verktøy rett i lommen din. Dette gir deg friheten til å være produktiv uansett hvor du befinner deg.

Trygg og sikker

Vi tar sikkerheten til dine data på alvor. Med avanserte sikkerhetsfunksjoner kan du være trygg på at informasjonen din er godt beskyttet mot uautorisert tilgang og lekkasjer. Du kan dermed fokusere på det som virkelig betyr noe – å drive din bedrift fremover mot suksess.

Bygget på markedets mest moderne teknologi

Skyworker er ikke bare et resultat av avansert teknologi – det er definisjonen av det. Bygget på markedets mest moderne plattform, er Skyworker en pioner innen forretningsløsninger. Dette betyr at du ikke bare får et verktøy som er i takt med dagens behov, men også en løsning som er rustet for fremtidens utfordringer. Med kontinuerlig oppdateringer og innovasjoner, kan du være sikker på at Skyworker alltid vil være et skritt foran.

Designes og videreutvikles av Norske designere og utviklere

Skyworker er et resultat av norske innovatører, designere og utviklere som forstår de unike behovene til norske bedrifter. Med et dedikert team av lokale eksperter, er Skyworker skapt med en dyp forståelse for det norske markedet og dets spesifikke utfordringer. Og det beste av alt? Våre norske designere og utviklere står klare til å hjelpe og støtte våre kunder.

Skyworker er mer enn bare et verktøy – det er virksomhetens plattform og de ansattes hjelp på veien mot suksess. Med muligheter for tilpasning, brukervennlighet, fleksibilitet og sikkerhet gjør Skyworker alt det komplekse og utfordrende enkelt.

Gi bedriften din det løftet den fortjener - prøv Skyworker idag.

Klikk her for å prøve Skyworker gratis i 14 dager.

Ta kontakt ved spørsmål eller ønske om en demo av Skyworker for din bedrift. Vi hjelper dere gjerne i gang med overgangen fra andre eldre systemer.

Del med andre

Fra 399,- per bruker per måned

Ingen skjulte kostnader. Tilgang til all funksjonalitet.