Vi bruker cookies
(som alle andre)
Du skjønner greia. Vi samler ikke inn mer data enn vi trenger for å forbedre nettsiden, og ingenting kan knyttes tilbake til deg ☺️

Uansett bransje

Enten du jobber i bygg og anlegg-, elektriker-, VVS-bransjen og andre små og mellomstore bedrifter vil Skyworker kunne hjelpe deg med å kutte kostnader med automatiske prosesser i et system som har tilpassede moduler.

Med flere funksjoner på vei, får virksomheter med spesielle behov en enda mer skreddersydd løsning.

Enkel ressursstyring

Få klar innsikt i teamets kapasitet til å effektivt administrere tidsplaner, foreta endringer på farten og løs bemanningskonflikter i sanntid.

Automatisert timeregistrering

Gjør det enkelt for teamet ditt å sende inn timer og hold dem fokusert på det som betyr noe med automatiserte timelister. Som prosjektleder får du oversiktlige timerapporter raskere, uten å måtte vente på at andre parter må oppdatere.

Oversiktlig dashboard

Få tilgang til teamets tilgjengelighet og ressursplan, direkte fra Skyworker-dashboardet. Se hvem som har blitt tildelt oppgaver, be om de riktige personene til jobben, og få en oversikt i sanntid mens du planlegger deg gjennom prosjektets livssyklus.

Kontroll på timer og varer

Hold kontroll på timebruken til deltakere i et prosjekt og hvilke varer du har inne. Uansett hvor de ansatte er kan du gi en oversikt av varer på lager og hvor mye tid til rådighet du har, slik at muligheten for mersalg alltid vil være tilstede.

Integrert med regnskapssystemer

Få arbeidet gjort i kontekst med integrasjoner til verktøy du allerede har på plass.Skyworker har integrasjoner for Tripletex, PowerOffice og mer. Noen integrasjoner krever et eget oppsett der vi kan være behjelpelige.

Kom i gang i dag, gratis

Skyworker er ett av få verktøy der du kan gjøre det meste i en og samme løsning. Det betyr at du som prosjektleder enkelt kan holde oversikt over flere aktiviteter, enten det er oversikt over varer, timer, ansatte, oppgaver eller avvik, til samme tid. 

Lyst til å prøve for deg selv? Det er gratis.

"Brukeropplevelsen i Skyworker er så god at det har ikke vært behov for opplæring."

Martin Trøhaugen

Prosjektleder, Elektro Fiber AS

Les artikkel

Skyworker Total

I Skyworker har vi samlet all funksjonalitet din bedrift trenger i en plattform.Vårt team bistår gjerne med overgangen til Skyworker og kan sammen med din bedrift skreddersy en plan for hvordan man på best mulig måte overfører rutiner fra fortiden inn i fremtidens verktøy. Vi kan bistå med ulike pakker for opplæring, onboarding og import av data fra dine nåværende systemer.

Prøv gratis i 14 dager

Det tar under ett minutt å registrere deg og du får umiddelbart tilgang til all funksjonalitet i 14 dager. Du trenger ikke å legge inn betalingskort.

Inkludert support

Vi hjelper deg i gang og støtter deg underveis. Vi kan også utvikle funksjonalitet tilpasset dine behov på forespørsel.

Ubegrenset tilgang til ny funksjonalitet

Vi jobber kontinuerlig med ny funksjonalitet som blir tilgjengelig for alle betalende kunder.

Skyworker Total
Pris per bruker per måned.
Fra 399 kr
Prosjekt
Arbeidsordre
Digitale tilbud & CRM
Ressursplanlegger
HMS & avvik rutiner
Interne rutiner KS
Timeføring
Sjekklister
Produkter
Dokumentasjon