Vi bruker cookies
(som alle andre)
Du skjønner greia. Vi samler ikke inn mer data enn vi trenger for å forbedre nettsiden, og ingenting kan knyttes tilbake til deg ☺️
Artikler

Skyworker-prosessen

Skyworker er et unikt system med støtte for hele forretningsprosessen fra salg til leveranse, med et enkelt og intuitivt design. Plattformen er bygget på det nyeste innen moderne skyteknologi og fungerer som en drøm på alle flater. Så hvordan kan Skyworker være din fullendte forretningspartner, og hvordan støtter systemet forretningsprosessen?

Overordnet har Skyworker 7 hovedmoduler:

Kundeoversikt - for fornøyde kunder

Alle vet at essensen i en god forretning er fornøyde kunder. Derfor er alt i Skyworker sentrert rundt kundene. Kundelisten gir deg en enkel og god oversikt over alle kunder og prospekter og inne på hvert enkelt kundekort får du en enkel oversikt over alt som er relevant for kunden, enten det er pågående salgsmuligheter, signerte tilbud, gjennomførte prosjekter eller andre aktiviteter.

Salgsstøtte - for bedre salg

Førsteinntrykket av deg som leverandør blir stadig viktigere, og salgsprosessen er et kritisk første steg i kundeforholdet. Listen over salgsmuligheter gir deg en overordnet oversikt over alle pågående og gjennomførte salgsprosesser, i tillegg til den visuelle salgsrapporten som gjør det enkelt å gjennomføre salgsmøte med salgs-teamet. Her har du også mulighet til å se salgsmulighetene i en kalenderoversikt for best mulig planlegging.

Inne på hver enkel salgsmulighet guider salgsprosessen deg gjennom salget. I tillegg er det funksjonalitet for å gjennomføre befaring (digital/fysisk) og for å sende ut digitale tilbud med fullt integrert digital signatur, så det er enkelt for selgere å sende tilbud og ikke minst enkelt for kunden å signere.

Ressursstyring - for økt produktivitet

Her ligger kanskje det største potensialet for mange norske bedrifter. Med flere pågående parallelle prosjekter, med ulike oppgaver og arbeidsordre i felt, er god planlegging og ressursstyring helt essensielt for suksess.

I Skyworker kan du på en enkel og oversiktlig måte få full oversikt over alle planlagte og pågående aktiviteter, så du kan planlegge før full produktivitet. Faktisk kan du gjøre det allerede i salgsprosessen!

Prosjektstyring - for mer kontroll

For bedrifter som lever av å levere prosjekter, er et godt prosjektstyrings-verktøy selve ryggraden i bedriften. Det er kritisk for kvaliteten å alltid ha kontroll, og en suksessfaktor å kunne igangsette raskt. Med en enkelt klikk kan en salgsmulighet konverteres til et prosjekt når kunden signerer, hvor all den viktige dataen blir automatisk med videre i prosessen. Med den innebygde prosjekt-modulen har du til enhver tid kontroll på oppgaver, dokumentasjon, sjekklister, avvik og produkter.

I tillegg har du integrert chat-funksjonalitet for å logge viktig kommunikasjon, og prosjektrapporter som gir deg den overordnede oversikten til enhver tid.

Arbeidsordre - for økt effektivitet

Mange bedrifter benytter en ekstern applikasjon for arbeidsordre i felt. Med Skyworker får man alt i ett. På samme måte som en salgsmulighet kan konverteres til et prosjekt, kan en salgsmulighet konverteres til en arbeidsordre.

En arbeidsordre er på en måte et mini-prosjekt, typisk med dokumentasjon, sjekkliste og produkt-håndtering. Arbeidsordre og mobil-appen er fullt integrert i Skyworker plattformen så du enkelt kan legge til rette for at dine arbeidere i felt til enhver tid leverer effektivt.

Timeføring - for mer innsikt

For de fleste leveranse-bedrifter er arbeiderene som faktisk leverer leveransene kjernen, og arbeidstimene den største kostnadsbæreren. For mange er det derfor kritisk med kontinuerlig kontroll på påløpte timer.

Med Skyworker har vi gjort det enklere enn noen gang å føre timer. Timer kan føres med Geo-tag funksjonalitet i app enten manuelt eller med start-stopp knapp, eller via web for de som ønsker det, og det kan enkelt tas ut rapporter både på individuelt nivå eller prosjekt-nivå.

Fakturering - for økt likviditet

Med et enkelt klikk kan påløpte timer og produkter overføres for fakturering. Ta gjerne kontakt med oss for å høre om vi kan integrere med ERP/regnskapssystemet dere benytter idag, eller se ERP/regnskapssystem som er integrert med Skyworker.


Prosessen i Skyworker

Prosessen i Skyworker

Med Skyworker er det ikke lenger behov for å ha egne CRM-, prosjektstyrings-, arbeidsordre-, ressursstyrings-, dokumentasjon-, avvik- og timeføringssystemer, separat digital signatur eller en separat mobil-app. Skyworker er alt-i-ett og støtter hele forretningsprosessen og det kun for kr 249,- per bruker per måned.


Se demo av hvordan Skyworker fungerer i praksis

Den siste tiden har vårt dedikerte team jobbet på spreng for å utvikle neste runde med spennende funksjonalitet.

Alle demo-videoer ligger nå ut på Skyworker-kanalen på Youtube:


Skyworker-teamet består av utviklere, designere og erfarne forretningsutviklere som i mange år har jobbet med digitalisering av norske bedrifter. Teamet jobber kontinuerlig med forbedringer av Skyworker, og hører hele tiden på våre kunders nyttige innspill.

Del med andre

Fra 399,- per bruker per måned

Ingen skjulte kostnader. Tilgang til all funksjonalitet.