Vi bruker cookies
(som alle andre)
Du skjønner greia. Vi samler ikke inn mer data enn vi trenger for å forbedre nettsiden, og ingenting kan knyttes tilbake til deg ☺️

En fullverdig plattform

Skyworker er ett av få verktøy som kobler styringssystem, prosjektstyring, dokumenthåndtering og samhandling sammen i én løsning. Fordelen er at din bedrift unngår mange systemer og dermed økte kostnader. Det betyr at administrasjon og ledelse i bedriften får full oversikt over aktiviteter, dokumentasjon og fremdrift i et prosjekt.

Full kontroll og oversikt

Med et enkelt og forståelig grensesnitt får du komplett oversikt og kontroll over blant annet timebruk, prosjekter, kunder og prosessen. For å lykkes med prosjekter kan du enkelt administrere lønnsomheten, hvordan ressursene utnyttes og muligheter for vekst.

Funksjonalitet som holder deg oppdatert

Det er enkelt å laste opp dokumentasjon som blir tilgjengelig for alle i prosjektet. Denne dokumentasjonen blir også tilgjengelig for administrasjonen. 

Ved å ta i bruk maler på dokumenter med lik struktur eller gjentakende oppgaver blir arbeidshverdagen mer effektiv for alle i bedriften.  

Dessuten er det enklere å holde seg oppdatert med vår integrerte chat. Det gjør at du kan få en rask oppdatering over chat i stedet for å ringe, sette opp et møte eller en annen form for manuell oppdatering. 

Teknologi som sikrer kvalitet i arbeidet

I utgangspunktet er Skyworker laget for å forenkle hverdagen for alle typer feltarbeidere og prosjektledere. Men det er en løsning som ikke bare effektiviserer jobben for disse gruppene, men også ledelse og administrasjon hos en bedrift. 

Med digitalisering av bedriften kan du bedre forutse problemer og levere prosjekter innenfor de fastsatte rammene. 

Oversiktlig dashboard og meny

Fra administrasjonsportalen får du full oversikt over prosjektet. Her kan du se all informasjon rundt produkter og rapporter med mer. I Skyworker-dashboardet kan du se hvem som har blitt tildelt oppgaver, samt tilgang på teamets kapasitet og ressursplan.  

Kombiner med verktøy du allerede bruker

Skyworker «snakker» også med andre verktøy. Vi har i dag integrasjoner med blant annet Tripletex og Poweroffice. Vi utvikler også integrasjoner på forespørsel. Noen integrasjoner krevet et eget oppsett. Vi hjelper deg med å koble disse mot Skyworker. 

Prøv Skyworker gratis og kom i gang i dag

Skyworker er en løsning som passer alle bransjer som jobber med prosjekter. Det jobbes kontinuerlig med å utvikle flere funksjoner som kan skreddersys virksomheter med spesielle behov. 

Har du lyst til å teste det ut selv? Det er gratis.

"Brukeropplevelsen i Skyworker er så god at det har ikke vært behov for opplæring."

Martin Trøhaugen

Prosjektleder, Elektro Fiber AS

Les artikkel

Én enkel pris

Du betaler en fast pris per måned per bruker som gir din bedrift tilgang til all funksjonalitet i Skyworker.
Ved integrasjon mot eksterne økonomisystem påløper ekstra kostnad.

Prøv gratis i 14 dager

Det tar under ett minutt å registrere deg og du får umiddelbart tilgang til all funksjonalitet i 14 dager. Du trenger ikke å legge inn betalingskort.

Inkludert support

Vi hjelper deg i gang og støtter deg underveis. Vi kan også utvikle funksjonalitet tilpasset dine behov på forespørsel.

Ubegrenset tilgang til ny funksjonalitet

Vi jobber kontinuerlig med ny funksjonalitet som blir tilgjengelig for alle betalende kunder.

Full tilgang
Pris per bruker per måned.
249 kr
Prosjektstyring
Ressursplanlegger
Kundeoppfølgning (CRM)
*Fakturering
Digitale tilbud og befaringer
Produktdatabase
Timeføring og rapportering
Maler og sjekklister
Egen mobilapp
+ mye mer

*Ved integrasjon mot eksterne økonomisystem påløper ekstra kostnad.